24 uur service

24 uur service

Wanneer 24 uur service voor loodgieter bellen?

De 24 uur service van een loodgieter bellen. Wanneer is dat raadzaam? Op deze vraag lopen de meningen en de antwoorden nogal uiteen. De ene persoon belt voor elke wissewasje de 24 uur service van een loodgieter. De andere persoon wacht eigenlijk altijd te lang met bellen als de spoedhulp van de loodgieter op zijn plaats is. De vraag is dus, wanneer is het verstandig om de 24 uur service van een loodgieter in te schakelen? We vertellen het u hieronder.

Waarom een loodgieter met spoed bellen?

Het is voor een loodgietersbedrijf natuurlijk noodzakelijk om bij spoedgevallen aan iedereen https://woonideeblog.nl/loodgieter-spoed/ te kunnen bieden. Het werk van een loodgieter werk is dan ook niet een ‘normale’ 9 tot 5 baan. Problemen met rioleringen, waterleidingen en verwarming kunnen zich namelijk 24 uur per etmaal voordoen. En door dag en nacht beschikbaar te zijn, kan de loodgieter snel en vakkundig optreden en kan hij water- en gasproblemen altijd snel oplossen om grotere schade te voorkomen. Kortom: een loodgieter zorgt er graag voor om voor u beschikbaar te zijn op tijden dat de problemen zich voordoen. De 24 uur service van de loodgieters kan voor iedereen u een gewenste hulp zijn als er sprake is van een zogenaamde noodsituatie met water- en gasleidingen, lekkages en andere soorten wateroverlast bij de mensen thuis of in bedrijfspanden.

Wanneer gebruikmaken van 24 uur service?

In welke gevallen adviseren wij u de 24 uur service van een loodgieter in te schakelen?

    • Als u te maken hebt met een noodsituatie, zoals een plotselinge lekkage of verstopping die gevaar kan opleveren voor uzelf of uw eigendommen

.

  • Als u te maken hebt met een gas- of waterlekkage of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende dag
  • Als u te maken hebt met een verwarmingsprobleem in de winter of als het gewoon een erg koude periode is
  • Als u plotseling een gaslucht ruikt in uw pand

In deze gevallen kan het inschakelen van een 24 uur service helpen om het probleem snel op te lossen en verdere problemen en/of schade te voorkomen. Is het geen spoedgeval? Dan kunt u de loodgieter gewoon tijdens kantooruren bellen of mailen en wordt ook alles voor u opgelost. Maar tegen een voordeliger tarief.

Meer woonblogs lezen

Meer woonblogs lezen? Klik dan op deze link.