1 en 2 september 2019: Coast 2 Coast bij Gastrobar Hartig

1 en 2 september 2019: Coast 2 Coast bij Gastrobar Hartig

Sluit het zomerseizoen af met een ode aan de zee!

We kunnen al bijna spreken van een traditie nu we bij Gastrobar Hartig ook dit jaar het Coast 2 Coast-event organiseren. Net als vorig jaar sluiten we het zomerseizoen feestelijk af met een ode aan al het goede dat uit zee komt. Dat doen we op zondag 1 september en maandag 2 september 2019. Kom jij ook?

Walhalla voor liefhebbers van vis en schaal- en schelpdieren

Ben je liefhebber van vis of schaal- en schelpdieren én gezelligheid? Dan mag je het Coast 2 Coast evenement van Gastrobar Hartig in hartje Rotterdam beslist niet missen. Gastrobar Hartig organiseert ook dit jaar weer het unieke evenement ‘Coast 2 Coast’. Op feestelijke wijze sluiten we dit bijzonder fraaie en warme zomerseizoen af, zodat we langzaamaan de herfst kunnen verwelkomen. Daarom toveren we het terras en het restaurant om tot een heus walhalla voor de liefhebbers van al het lekkers dat de zee ons te bieden heeft. Om je hartelijk te verwelkomen en je smaakpapillen alvast voor te bereiden op een uiterst smaakvolle avond, krijg je bij je bezoek aan ons Coast 2 Coast evenement een heerlijke prosecco van het huis.

Fish market op het terras

Het Coast 2 Coast evenement van Gastrobar Hartig staat garant voor een heerlijke namiddag en/of avond genieten van de allerlekkerste, verse vis in een tropische omgeving. En dat in hartje Rotterdam centrum ! Bijzonder is dat we zelfs een echte ‘fish market’ op het terras voor het restaurant hebben ingericht. Je struint voor je diner even rond op de fish market en kiest er de vis of andere soorten seafood uit die je lekker vindt. Onze keukenbrigade bereidt er dan een of meerdere heerlijke gerechtjes van, zoals je dat van ons mag verwachten.

Shared dining bij Gastrobar Hartig

Zoals je wellicht weet, zijn wij bij Gastrobar Hartig van het shared dining-principe. Je bestelt bij ons niet elk één gerecht voor jezelf. Integendeel; shared dining doe je gezellig met zijn allen! Dus ook de heerlijk vis, schaal- of schelpdieren die je op de fish market uitzoekt kun je lekker delen met je gezelschap aan tafel. Wil je zeker weten dat we een plekje voor je hebben bij ons Coast 2 Coast Evenement in Rotterdam? Ga dan naar de website van Gastrobar Hartig en claim alvast je plekje via het reserveringsformulier.