Een defect slot? Bel de slotenservice!

Een defect slot? Bel de slotenservice!

De slotenservice inschakelen bij een defect slot

Heeft u te maken met een defect slot? Bel dan de slotenservice! Een defect slot is uitermate vervelend. U komt hier meestal achter wanneer u uw woning wenst te betreden, maar door het defecte slot is dit niet mogelijk. Hoe u dan toch het beste kunt binnenkomen, is door de vakkundige hulp van een slotenservice in te schakelen. Veel slotenmakers kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetten. En vaak zelf binnen een half uur, zodat u snel uw woning weer in kunt. In dit blog vertellen wij u meer over wat de slotenservice voor u kan doen.

Werkwijze slotenservice

Wanneer u besluit contact op te nemen met de slotenservice om uw defecte slot te melden, zal er doorgaans direct een vakman naar u toekomen. Bij u ter plaatse wordt de deur schadevrij voor u geopend. Hierna kan de slotenmaker vaststellen wat de oorzaak van het defect aan uw slot is. Als het slot echt kapot is en niet meer gerepareerd kan worden, dan plaatst de slotenmaker direct een nieuw slot. Hierbij worden altijd veilige standaard sloten meegenomen. Indien u de wens heeft een speciaal slot te laten plaatsen, dan kan deze alsnog later geplaatst worden. U bent er in ieder geval zeker van dat uw woning door de slotenservice niet onbeschermd zal worden achtergelaten.

Veilige nieuwe sloten

Om uw woning veilig achter te laten, voorziet de slotenmaker deze van de beste en nieuwste sloten. Ieder slot verschilt van kwaliteit en de slotenmaker kan u een geheel deskundig advies hierover geven. Zo geeft het SKG-keurmerk aan tot hoeverre de sloten veilig zijn en inbrekers buiten uw woning kunnen houden. Heeft een slot een SKG-keurmerk van drie sterren, dan zal de inbreker minimaal vijf minuten buiten gehouden kunnen worden. Laat de slotenservice u dan ook adviseren omtrent de beste sloten voor u, zodat uw woning optimaal beveiligd is.

Schakel de slotenservice in

U bent nu buitengesloten en wenst snel uw woning weer te betreden? Neem dan contact op met een professionele slotenservice! Ga te rade via Google om een betrouwbare slotenmaker bij u in de omgeving te vinden. Kies er dan ook voor om direct de veiligste sloten te laten plaatsen en u hierover te laten informeren. Wij wensen u veel succes bij uw zoektocht naar een geschikte slotenservice!