Beste 5 plekken in Den Haag voor uw gasten met de toeristen taxi!

Beste 5 plekken in Den Haag voor uw gasten met de toeristen taxi!

Het comfort van de toeristen taxi

Krijgt u bezoek uit het buitenland? Dan wilt u natuurlijk dat uw gasten het beste van Den Haag te zien krijgen. En het liefst wilt u natuurlijk ook dat ze in stijl naar deze plekken vervoerd worden. Dat kan met een speciale toeristen taxi. Een chauffeur wacht uw gasten bij het hotel op, vervoert ze naar de attractie naar keuze, wacht ze op bij de uitgang en brengt ze in de avond weer netjes terug naar het hotel. De privé chauffeur brengt uw gasten naar elke gewenste plek. Maar als u het aan ons vraagt, mogen ze deze 5 plekken zeker niet missen!

Ons politiek hart, het Binnenhof

Het politieke hart van Nederland is toch zeker wel het Binnenhof. Hier vonden zich enkele van de belangrijkste historische gebeurtenissen van ons land plaats, en wordt bovendien nog altijd de toekomst bepaald. Zo leest koning Willem-Alexander hier elk jaar de troonrede voor. Tijdens een rondleiding kunnen uw gasten een kijkje nemen in de Tweede Kamer en de Ridderzaal, met zijn vele historische details zoals de troon waar de koning elk jaar plaatsneemt op Prinsjesdag.

De mooiste kunstwerken in het Mauritshuis

De mooiste schilderijen uit de Gouden Eeuw worden tentoongesteld in het Mauritshuis. Zo zijn in dit museum onder andere het meisje met de parel van Vermeer, en de anatomische les van dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt te vinden. Het gebouw zelf is tevens een heus meesterwerk. Het is een klassiek voorbeeld van de Hollandse classicistische barok.

De tuinen van paleis Noordeinde

Aan de mooiste, elegante winkelstraat van Den Haag vindt u paleis Noordeinde en haar prachtige tuinen. Dit gebouw speelt al jarenlang een belangrijke rol in het leven van de koninklijke familie. Hier hebben huwelijken en geboortes plaatsgevonden, liggen verschillende leden van de koninklijke familie opgebaard en heeft koning Willem-Alexander tegenwoordig zijn werkplek.

Madurodam: Nederland in een oogopslag

Wilt u uw gasten heel Nederland in een oogopslag laten zien? Dan brengt de toeristen taxi uw gasten graag naar Madurodam. Hier wordt het hele land tentoongesteld in de vorm van unieke miniatuurgebouwen. Het gehele jaar door zijn in Madurodam leuke activiteiten die te maken hebben met ons kleine landje.

Een bezoek aan het Panorama Mesdag

Het Panorama Mesdag is het enige overgebleven Nederlandse panoramaschilderij uit de 19e eeuw. Het is een cilindervormig panoramaschilderij van ongeveer 14 meter en een omtrek van 120 meter. Het schilderij laat de Noordzee, de duinen, Den Haag en Scheveningen zien.

Den Haag in stijl bezoeken

Kortom, in Den Haag is er genoeg te beleven voor uw gasten uit het buitenland! Laat ze in alle comfort vervoeren met een privé taxi en door een privé chauffeur met een toeristen taxi. Deze kunt u eenvoudig online reserveren. Bel een toeristen taxi en reserveer voor comfortabel vervoer van gasten.