Leuk uitje? Boek een cocktail workshop!

Leuk uitje? Boek een cocktail workshop!

Cocktail workshop voor vrienden, familie of collega’s

Ben jij van plan om een leuk uitje te regelen voor je vrienden, familie of collega’s? Overweeg dan eens om met zijn allen een cocktail workshop te gaan doen! Zo leer je zelf die lekkere cocktail maken die je normaal gesproken bestelt aan de bar. Wij vertellen je waarom een cocktail workshop het ideale uitstapje is!

Leer je eigen cocktails maken

Tijdens een cocktail workshop leren jij en je gezelschap (uiteraard) hoe je je eigen cocktails moeten maken. Onder het genot van een drankje (of twee) leer jij alles over verschillende cocktailrecepten. Wist je bijvoorbeeld al dat een cocktail altijd uit minimaal drie ingrediënten moet bestaan? En weet jij welke dranksoorten er goed bij elkaar passen en welke juist niet? Vervolgens ga je aan de slag met shaken, stirren en garneren. Binnen de kortste keren zet jij jouw favoriete cocktail zelf op tafel! Het leuke is dat je deze cocktail nu voortaan ook thuis kunt maken om je bezoek mee te imponeren. Drink je liever geen alcohol? Kies dan voor een cocktail workshop waar je ook alcoholvrije cocktails kunt maken.

Een leuke activiteit voor verschillende gelegenheden

Een cocktailworkshop is het ideale uitje voor een heleboel gelegenheden. Denk hierbij aan:

    Familiedag

    Vrijgezellenfeest

    Uitje met collega’s

    Vrienden- of vriendinnenweekend

Cocktails zijn natuurlijk ontzettend feestelijk, zo kom jij met je gezelschap ook helemaal in een feeststemming! Daarnaast is het ook nog leerzaam en leuk om samen te doen. Uiteraard mag je je zelfgemaakte drankjes na de workshop ook zelf opdrinken, dat is dan ook meteen een leuke afsluiting van jullie activiteit.