Dingen die je nog wél kunt doen in coronatijd

Dingen die je nog wél kunt doen in coronatijd

Nieuwe maatregelen sinds 4 november

Sinds de persconferentie van 3 november 2020 zijn de maatregelen in de bestrijding van het coronavirus weer flink aangescherpt. Veel mensen vinden dat lastig, maar er zijn gelukkig veel dingen die we nog wél kunnen doen. Heb jij bijvoorbeeld altijd al eens je motorrijbewijs willen halen? Dan is dit het uitgelezen moment om op zoek te gaan naar een geschikte motorrijschool in Utrecht. Dat is niet alleen leuk, het is ook nog veel veiliger om te reizen met eigen vervoer in plaats van met het openbaar vervoer. Wij zetten alle dingen die je nog wél kunt doen met deze maatregelen voor je op een rij.

Je motorrijbewijs halen

We benoemden het al eerder, maar ook in coronatijd is het dus nog gewoon mogelijk om motorrijlessen te volgen. Tijdens de rijlessen is het wel belangrijk dat je anderhalve meter afstand houdt tot de instructeur en je eigen motorkleding draagt. Ook de rijexamens bij het CBR gaan gewoon door.

Buiten sporten met twee personen

Ook heel fijn: buiten sporten met twee personen is nog steeds toegestaan! Zo kun je lekker gaan wandelen, tennissen, skeeleren of hardlopen. Buiten zijn en veel bewegen is niet alleen goed voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid.

Eten bestellen

Wil je graag genieten van een lekkere maaltijd en ondertussen ook de lokale horeca steunen? Bestel dan een gerecht bij je favoriete lokale restaurant! Door de tafel mooi aan te kleden met een tafelkleed, kaarsen en je mooiste bestek voel je je net alsof je uit eten bent. Met een mooi muziekje op de achtergrond en door zelf een leuke outfit aan te trekken maak je het ‘restaurant-gevoel’ helemaal compleet.