In de winter genieten van uw tuin

In de winter genieten van uw tuin

Is uw tuin al klaar voor de winter?

Inmiddels ligt de zomer helaas alweer een tijd achter ons en worden de dagen steeds korter en donkerder. We gaan dan met zijn allen weer veel meer tijd binnen doorbrengen, en dat vinden de meeste mensen eigenlijk wel jammer. Maar gelukkig kunt u uw tuin met een paar simpele tips, zoals het plaatsen van tuinverlichting in klassieke stijl, helemaal klaar maken voor de winter zodat u hier ook op de donkere dagen van kunt genieten. In dit blog geven we u graag een aantal handige tips voor uw tuin zodat u hier ook in de winter van kunt genieten.

Plaats tuinverlichting

Nu de temperaturen flink beginnen te dalen, gaat u waarschijnlijk niet meer zomaar een avondje in de tuin zitten. Door klassieke tuinverlichting te plaatsen, kunt u echter nog steeds wel genieten van uw tuin. Wanneer het donker is en u heeft geen verlichting in uw tuin, dan kunt u deze helemaal niet meer zien. Door op strategische in uw tuin te kiezen voor klassieke tuinverlichting, kunt u toch nog naar buiten kijken als het donker is. Mooie plekken om tuinverlichting te plaatsen zijn:

  • Helemaal achterin uw tuin, zodat u de hele lengte van uw tuin kunt zien
  • Langs de paden
  • Het terras
  • De vijver
  • Bepaalde bomen, struiken of planten

Tuinieren in de winter

Bent u gek op tuinieren, en wilt u graag dat uw tuin er ook in de winter netjes bijligt? Ook in de winter kunt u onkruid wieden, bloembollen planten, vaste planten verplanten en spitten. Daarnaast is de winter de ideale tijd om te werken aan een tuinplan. Zo weet u precies wat u straks allemaal in uw tuin wilt gaan doen wanneer de lente er weer aankomt.