Edelstenen

Edelstenen

Zo vindt u de beste edelstenen voor uw klacht

Edelstenen om klachten te verminderen

Iedere edelsteen heeft zijn eigen werking. Er zijn veel edelstenen die daarom kunnen helpen bij specifieke klachten. Zo zijn er edelstenen die zouden helpen bij stress, angst, futloosheid en zelfs meer specifieke lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of buikpijn. Super handig wanneer u ergens last van heeft en de klachten wat wilt verlichten! Maar hoe kiest u nu de juiste edelsteen of edelstenen voor uw klachten? Wij vertellen er in dit blog meer over.

De effectiviteit van edelstenen

Laten we eerst melden dat het gebruik van een specifieke edelsteen zeker niet betekent dat uw klachten automatisch helemaal weg gaan. Edelstenen werken namelijk niet bij iedereen op dezelfde manier. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het misschien zijn dat u dacht een steen nodig te hebben om uw hoofdpijn tegen te gaan, maar dat later blijkt dat deze hoofdpijn een heel andere achterliggende oorzaak had, bijvoorbeeld stress. In plaats van een edelsteen voor hoofdpijn, had u dus eigenlijk een edelsteen nodig tegen stress. Bovendien zijn niet alle stenen van dezelfde soort hetzelfde. De herkomst, hoeveelheid ingesloten andere mineralen, kleur en vorm van de edelstenen kan flink variëren. Bovendien zijn edelstenen geen wondermiddel en is geneeskundige hulp bij medische aandoeningen altijd erg belangrijk. Toch kunnen edelstenen in veel situaties zeker wel helpen. Maar hoe kiest u de juiste edeslteen voor uw klacht?

Vertrouw op uw intuïtie

Onze tips voor het vinden van de juiste edelsteen zijn:

  • Laat u altijd leiden door uw intuïtie en niet door uw verstand. Welke steen voelt het beste? Kiest u ervoor om edelstenen te kopen via een webshop? Stel u dan voor dat u de edelsteen al in uw bezit heeft. Hoe voelt dit voor u? Als u er een goed gevoel bij heeft, bestelt u.
  • Sta ervoor open dat de beste steen voor uw situatie niet per se de mooiste edelsteen hoeft te zijn.
  • Zoek uw klachten op in een lijst van edelstenen en hun werking.
  • Wanneer u de steen in uw bezit heeft, houdt er dan rekening mee dat het soms even duurt voordat de steen goed werkt.
  • Zorg ook regelmatig voor een energetische reiniging van de stenen. Wanneer u dit niet doet raken de edelstenen vervuilt en werken ze niet meer goed.

Hoe heeft u de edelsteen gevonden die perfect bij u past? Deel uw ervaringen met ons via het contactformulier.