Muur steenstrips

Muur steenstrips

Een nieuwe look voor uw woning

Zijn de muren van uw woning nog in goede staat, maar wilt u graag eens iets nieuws uitproberen om uw woonkamer een boost te geven? Dan kunt u muur steenstrips overwegen. In dit blog leest u interessante informatie over de muur steenstrips en waarom zo ook goed in uw woning zullen staan

Wat zijn muur steenstrips?

Wat zijn muur steenstrips precies? Muur steenstrips bieden een unieke muur- en gevelbekleding. U kunt de steenstrips het beste vergelijken met zeer dunne bakstenen. Ze delen beide dezelfde voordelen, waarbij de steenstrip nog een aantal extra voordelen heeft. Het grote voordeel van een steenstrip is namelijk het feit dat deze in verhouding tot de baksteen tot wel 8 centimeter dunner is. Dit betekent dat u een hoop ruimte in uw woonkamer overhoudt.

Waarom kiezen voor muur steenstrips

De muur steenstrip is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit heeft te maken met het feit dat veel mensen graag een natuurlijke sfeer in huis willen halen. Een steenstrip ziet er robuust, maar ook romantisch uit. Dankzij zijn uiterlijk creëert u een fijne sfeer in huis. De muur steenstrip heeft nog veel meer voordelen, lees snel verder!

De voordelen van muur steenstrips

De muur steenstrip en de baksteen hebben veel in het gemeen, en delen daardoor ook een aantal voordelen. Wij hebben voor u een kort en bondig overzicht gemaakt met deze voordelen, zodat u kunt zien of de steenstrips bij uw woning passen:

  • Steenstrips zijn onderhoudsvriendelijk en zeer vormvast
  • Steenstrips zijn vorstbestendig
  • Steenstrips hebben een robuust en natuurlijk uiterlijk
  • Steenstrips zijn maar 2 centimeter breed, dit bespaart u veel ruimte
  • Steenstrips zijn vuurvast en onbrandbaar
  • Steenstrips zijn sneller en makkelijker te plaatsen dan bakstenen
  • U kunt ook hoekstrips vinden, deze plaatst u in de hoeken van de kamer

Meer weten over muur steenstrips?

Maak van uw woning een heerlijk plekje om te wonen. Dankzij muur steenstrips haalt u een gezellige sfeer in huis en daarnaast gelijk ook iets unieks! Wilt u liever meer informatie voordat u de steenstrips laat plaatsen? Dat kan! U kunt uw vragen in dit contactformulier invullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden.