DAB pompen bestellen

DAB pompen bestellen

DAB pompen van uitstekende kwaliteit

Bent u op zoek naar uitstekende pompen van goede kwaliteit? Dan raden wij u de DAB pompen aan. De DAB pomp kunt u bestellen en inzetten voor verschillende doeleinden. De DAB pomp is een echt A-merk, u kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om een vijver, zwembad of een ondergelopen kelder droog te pompen.

DAB pomp is een A-merk

In de fabrieken wordt ervoor gezorgd dat de DAB pompen een echt A-merk genoemd mogen worden. De kwaliteit van een DAB pomp staat namelijk hoog in het vaandel. Iedere pomp wordt dan ook eerst goed in de fabriek getest. Dit wordt gedaan door de pomp onder water en onder druk te zetten. Slaagt de pomp in beide testen? Dan pas krijgt de pomp goedkeuring en mag hij van de band af.

Testen in eigen productiefaciliteiten

Wist u dat elke DAB pomp die uit de fabriek komt een bonnetje krijgt met daarop de resultaten van de uitgevoerde testen? Dit wordt gedaan zodat u als koper zeker weet dat de pomp echt van uitstekende kwaliteit is. Deze testen worden uitgevoerd in de eigen productiefaciliteiten. Dit zijn vijf fabrieken in Italië, één in Hongarije en één in China. Doordat de productie niet extern wordt uitbesteed, kan DAB zelf de kwaliteit waarborgen.

Beter dan de concurrentie

Het merk DAB is een begrip in beregenings- en drainagesector. Hierbij steken de JET- en NOVA-serie met kop en schouders boven de concurrenten uit. Deze twee producten zijn al tientallen jaren de favoriet en blijven hun concurrenten voor.

Meer weten over DAB pomp bestellen?

De DAB pomp blijft nog steeds enorm in populariteit groeien. Dit is zo binnen de drukverhogingspompen en de circulatiepompen. Wilt u ook zelf een DAB pomp bestellen? Wij zeggen doen! Voor meer informatie mag u vrijblijvend contact met ons opnemen via dit contactformulier.