De voordelen van een industrievloer

De voordelen van een industrievloer

Industrievloer beschermt personeel, producten en milieu

Wanneer u kiest voor een industrievloer, kiest u voor een vloer die speciaal ontwikkeld is om langdurige bescherming te bieden tegen extreme en intensieve belasting. Denkt u bijvoorbeeld aan alle voertuigen die over de vloer rijden en de grondstoffen waarmee de vloer in aanraking komt. Een goede industrievloer beschermt uw personeel, producten en het milieu. Ze voldoen aan alle technische en milieuvoorschriften en zijn enorm hygiënisch. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van de industrievloer. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat is een industrievloer?

Een industrievloer is een vloer die ontworpen en gemaakt is om te voldoen aan de eisen in een bepaalde tak van de industrie. Bijvoorbeeld in de transport, chemie, etc. Er zijn vloeren voor magazijnen, logistieke centra, de voedingsindustrie, etc. Elk type activiteit vereist een bijpassende vloer. Industrievloeren zijn gemaakt op basis van bijvoorbeeld acrylaat, epoxy, polyurethaan of PU cement. De vloer kan eventueel worden voorzien van een antislip toplaag. Dat is wel zo veilig.

Voordelen industrievloer

Een industrievloer kan op vrijwel elke ondergrond gelegd worden, dus meestal over de bestaande vloer. Het leggen is vaak in één tot drie werkdagen gebeurd. Een industrievloer heeft nog veel meer voordelen. Deze vloer is namelijk:

  • Vloeistofdicht
  • Chemicaliën en oliën bestendig
  • Stootvast en slijtvast
  • Bestand tegen zeer intensieve belasting van bijvoorbeeld heftrucks
  • HACCP gecertificeerd

Industrievloer laten aanbrengen

Wilt u een industrievloer laten aanbrengen in uw onderneming? Kies dan voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van bedrijfsvloeren. Zo weet u zeker dat uw vloer professioneel en volgens de laatste richtlijnen is aangebracht. Bovendien kunt u er informatie en advies inwinnen. Wilt u contact opnemen met zo’n bedrijf? Geef het ons door via ons contactformulier.