Vijf tips om hét perfecte dagje weg te plannen

Vijf tips om hét perfecte dagje weg te plannen

U moet een dagje uit plannen: handen al in het haar?

U bent op zoek naar een leuke activiteit voor een dagje weg. Maar hoe vindt u nou precies datgene dat zowel jong en oud leuk vindt? Het liefst ook nog betaalbaar. En dichtbij. Met deze vraag spelen vele gezinnen, vriendengroepen en bedrijven in Nederland. Een simpel dagje weg vergt namelijk het nodige plannen, afstemmen en geregel. Wij zochten voor u uit waar u rekening mee moet houden als u een dagje weg wilt plannen. Lees snel verder, want wij geven ook direct enkele tips mee!

Een dagje weg hoeft niet duur te zijn

De eerste misvatting die vaak gemaakt wordt, is dat een dagje uit duur moet zijn. Dat hoeft helemaal niet! Een leuke activiteit kan gewoon goed betaalbaar en nota bene bij u in de buurt zijn! Natuurlijk, een reis naar Amerika is leuk. En een rondvaart in een cruiseschip ook. Maar stiekem is er ook in ons mooie Nederland van alles mogelijk. Een groot voordeel daaraan is dat het niet lang duurt voordat u van de leuke activiteit kunt genieten. Geen urenlange autowegen, waardoor u een astronomisch bedrag aan benzinegeld kwijt bent. Geen kinderen op de achterbank die zich gaan vervelen of al slapen voordat u op uw bestemming arriveert. Kortom, kies voor een dagje weg iets betaalbaars, in Nederland.

Waarom verplaatsen naar een ver oord niet handig is

Er is nog een andere belangrijke reden om te kiezen voor een dagje weg in plaats van een verre, lange vakantie. Een vakantieoord is namelijk dé plek om ziek te worden. Of het nou ziek van heimwee is of ziek van het lokale eten daar. Vakantie brengt vaak veel gedoe met zich mee. Kies daarom voor een dagje weg! U bent een hele dag voorzien van een leuk programma, met activiteiten die iedereen leuk vindt. En het voordeel van slechts een dagje weg is bovendien dat u niet twee weken op elkaars lip zit..

Vijf tips om een leuk uitstapje te plannen

Zoals gezegd hoeft een uitstapje niet duur te zijn. U hoeft het ook niet ver weg te zoeken. Hierbij nog meer belangrijke tips. Kies een locatie:

  • Die voor ieder wat wils heeft: voor de kids, de creatieveling en het gezelligheidsdier
  • Waarbij alle zorgen (lunch, drinken, toiletvoorzieningen) u uit handen worden genomen
  • Waar u zowel binnen als buiten wat kunt doen, bij goed en slecht weer
  • Die ook het avondeten voor u kan verzorgen; scheelt weer gedoe
  • Waar u uw ideale dag op maat kunt plannen

Laat u alle zorgen uit handen nemen

Kortom, zorg ervoor dat u alle zorgen uit handen worden genomen tijdens zo’n dag. Locaties waar dit mogelijk is, zijn de zogeheten partyboerderijen. Partyboerderij Vossenberg bijvoorbeeld biedt een groot scala aan activiteiten, voor binnen en buiten, voor zowel jong als oud. Plan direct uw ideale dagje weg via 0578-613800 en u beleeft straks een dag die niemand snel zal vergeten!