De leukste opties voor een kerstpakket met cadeau

De leukste opties voor een kerstpakket met cadeau

Unieke verrassing voor uw medewerkers

Het is nooit te vroeg om na te denken over hoe u uw medewerkers aan het eind van het jaar wilt bedanken voor hun inzet. Vooral aangezien veel bedrijven er toch een stressvolle periode op hebben zitten. Daarom inspireren we u in dit blog graag met de leukste ideeën voor een kerstpakket met cadeau. Niet alleen geschikt voor uw medewerkers, maar ook voor uw zakenrelaties.

Cadeaus met een thema

Wanneer u het lastig vindt om een kerstpakket met een leuk cadeau te kiezen voor uw medewerkers, is het verstandig om een thema te kiezen en u daaraan te houden. Dit jaar is het Scandinavische kerstpakket, dat helemaal in het teken staat van Hygge, weer erg populair. Cadeaus die bij dit type pakket passen zijn onder andere een lekkere warme deken, geurkaarsen en/of geurstokjes, warme chocolademelk en een vuurkorf. Er zijn nog meer thema’s waardoor u zich kunt laten inspireren, zoals:

  • Sport
  • Duurzaamheid
  • Outdoor
  • Wellness
  • Reizen

Lekker eten en drinken

Lekker eten en drinken doen het nog altijd goed in kerstpakketten. Ook dit jaar weer. Een leuk cadeau voor bij dit type kerstpakket is bijvoorbeeld een barbecue, tapaspakket, airfryer of slowcooker. Ook de pizzarette is een leuk, uniek cadeau. Hiermee kunnen op tafel kleine pizzaatjes gebakken worden. Niet alleen super lekker, maar ook erg gezellig.

Zelf thuis aan de slag

Wat het ook altijd goed doet als een kerstpakket cadeau, is iets waarmee uw medewerkers of relaties zelf aan de slag kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan een pakket waarmee ze hun eigen bier kunnen brouwen. Of een pakket voor het beginnen van een eigen moestuin. Met deze DIY kerstpakketten geeft u niet alleen een leuk cadeau, maar het is ook nog leuk voor uw medewerkers en relaties om te doen.

Wilt u meer interessante blog lezen over werk en ondernemen? Neem dan zo nu en dan een kijkje hier op de site, waar we regelmatig interessante artikelen plaatsen.