Trainingen om uw bedrijf verder te ontwikkelen

Trainingen om uw bedrijf verder te ontwikkelen

Handige trainingen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Wilt u uw bedrijf graag naar een hoger niveau tillen? Dan zijn er verschillende trainingen die u en uw medewerkers kunnen volgen om dit te bereiken. Wij zetten graag een aantal handige trainingen voor u op een rij, zodat u nóg meer uit uw bedrijf kunt halen.

TMA teamprofessional

De TMA-methode is een methode die gebruikt wordt om uw team op een effectieve manier te coachen. Tijdens zo’n training leert u om een teamrapportage optimaal te benutten en krijgt u werkvormen aangereikt die u direct kunt toepassen binnen uw teamsessies. Zo gaat uw team optimaal functioneren en zorgt u voor extra motivatie binnen uw team.

Voor klantadviseurs: de KSF-A training

De KSF-A training is een handige training voor alle klantadviseurs die graag hun vaardigheden willen uitbreiden. In deze training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

    gedrag en communicatie
  • klant typologieën
  • wet- en regelgeving
  • een persoonlijke gedragsscan
  • Ook wordt u in deze training voorbereid op het online theorie-examen. Behaalt u dit examen met voldoende resultaten? Dan krijgt u het certificaat ‘KSF-Branchecertificaat Klantadviseur A’.

    Leiding geven in 7 stappen

    Leiding geven is een vaardigheid die u altijd moet blijven ontwikkelen. In deze training leert u hoe u het best kunt werken aan een betere klant- en resultaatgerichte organisatie en krijgt u handvatten om van uw collega’s en klanten gemotiveerde mede-ondernemers te maken die met plezier het maximale uit de organisatie halen.

    Klanten helpen kopen

    Ook op de salesafdeling van uw bedrijf is het belangrijk om uw personeel te blijven ontwikkelen. Met een training zoals ‘Sales: Klanten helpen kopen’ leren uw medewerkers je hoe zij meer succesvol kunnen worden in advies verkoopinspanningen, nieuwe klanten werven, bestaande klanten vasthouden en hoe ze klantrelaties verder kunnen uitbouwen.