Meer ruimte? Doe een garage make-over!

Meer ruimte? Doe een garage make-over!

Gebruik alle ruimtes in uw huis

Moet u veel vanuit huis werken? De muren zullen waarschijnlijk al op u af komen. Het is daarom belangrijk dat u meer bewegingsruimte heeft in uw woning. Heeft u een garage die alleen als opslagruimte dient? Geef deze een grote make-over! Dit geeft u meer bewegingsruimte en weer een ander project dat u een tijdje bezig zal houden. Lees hier onze tips voor het opknappen van uw garage.

Bouw een homegym

Als u een kantoorbaan heeft die u nu thuis moet uitoefenen, zal de hoeveelheid beweging die u op een dag krijgt alleen maar minder worden. Daar moet u iets aan doen. Door van uw garage of schuur een homegym te maken heeft u niet alleen een privé gym, maar houdt u uzelf ook in beweging. Koop uw favoriete sport attributen, leg een sportmat neer, vul uw fles met water en u bent er helemaal klaar voor!

Een luxe opslagplaats

Heeft u een garage, maar kan deze een likje verf gebruiken? Gewoon uw garage opknappen als opslagplaats voor uw voertuigen is ook een goed idee. Begin met de vloer. Is het aan vervanging toe? Overweeg dan eens een betonvloer in uw garage. Door het sterke materiaal gaan betonnen vloeren extreem lang mee en heeft u na het storten nergens meer omkijken naar. Ideaal toch?

Extra werkruimte

Werkt u aan de keuken of eettafel en heeft u toch een eigen werkplek nodig? Verander dan uw garage of schuur in een thuiskantoor! Zo kunt u bijvoorbeeld eerst de ruimte opknappen en schoonmaken, en daarna een bureau, een bureaustoel en allerlei accessoires plaatsen die het thuiswerken aangenamer kunnen maken. Heeft u nog een ander idee om zelf uw garage te renoveren? Laat het ons dan weten via het contactformulier!