In bezit van een elektrische Ford? Koop een laadpaal!

In bezit van een elektrische Ford? Koop een laadpaal!

Met een laadpaal ben jij sneller weg

Ben jij in het bezit van een elektrische of hybride auto van Ford? Dan weet je vast al wel wat de voordelen van elektrisch rijden zijn. Zo zijn de elektrische auto’s van Ford niet alleen zuinig, stil, milieubewust en duurzaam, maar ook een stuk goedkoper in gebruik. Wat is er beter dan een Ford elektrische auto? Een Ford elektrische auto met een eigen Ford laadpaal, natuurlijk! Met een eigen Ford laadpaal die aansluit op jouw Ford model ben je altijd voorzien van een oplaadpunt aan huis. In dit artikel vertellen we je meer over elektrisch rijden met Ford en het aanschaffen van je eigen Ford laadpaal.

Elektrisch rijden met Ford

Als Amerikaans autobedrijf dat al decennia meegaat, is Ford niet meer weg te denken uit de A-merk modellen van tegenwoordig. Het merk werd opgericht door niemand minder dan Henry Ford en staat bekend als bedrijf met de eerste bewegende assemblage lijn. Tegenwoordig draagt ook Ford zijn steentje bij aan de groeiende vraag naar duurzaam rijden met zowel elektrische als hybride automodellen, zoals de Ford Connect, C-Max Energi en Focus Electric. Voor iedere Ford auto is het mogelijk een Ford laadpaal aan te schaffen die er perfect op aansluit.

Voordelen Ford laadpaal aan huis

Niet iedere laadpaal is geschikt voor iedere soort auto. Zo zijn er verschillen in de soort aansluiting, maar ook het vermogen waarmee een laadpaal kan laden. Met een Ford laadpaal aan huis heb jij altijd de juiste laadpaal klaar staan. De voordelen van een eigen laadpaal hebben, zijn:

  • Nooit meer in de rij bij een laadstation
  • Laad je elektrische auto ‘s nachts op!
  • Goedkoper opladen met je eigen laadpaal.
  • Gratis rijden op je eigen groene stroom.
  • Je kunt je auto gebruiken om energie op te slaan.

Geld verdienen met Ford laadpaal

Wist je dat je niet alleen geld bespaart, maar zelfs geld kunt verdienen met je Ford laadpaal? Zo kun je een laadpaal openbaar maken. Zijn er veel mensen in je stad die in hetzelfde model Ford rijden? Dan kunnen zij jouw Ford laadpaal eenvoudig traceren via hun app. Jij kunt dan een bedrag vragen voor het opladen van elektriciteit. Dit mag als het laadstation op jouw privéterrein staat.

Wil je meer weten over waar je een Ford laadpaal kunt kopen? Stuur ons een bericht via de contactpagina en we komen er graag op terug.