Gevelletters

Gevelletters

Opvallen met uw pand

Bent u een eigen bedrijf gestart en verkoopt u diverse leuke producten in een nieuw pand? Dan wilt u natuurlijk ook goed opvallen. Hoe zichtbaarder u bent voor het publiek buiten, hoe groter de kans is dat u nog meer klanten aantrekt. In dit blog leggen wij u uit hoe u de zichtbaarheid van uw bedrijf kunt vergroten.

Opvallen met licht

U kunt extra opvallen door bijvoorbeeld een groot reclamebord buiten op te hangen. Of wat dacht u van een groot logo boven uw deur? En als u ervoor kiest dat dit logo ook licht geeft, dan valt uw bedrijf ook in de avonden en nachten goed op. Dankzij de lichtgevende gevelletters creëert u extra publiciteit én potentiële klanten.

Diverse soorten gevelletters

Opvallen kunt u doen door middel van gevelletters op te hangen. Deze gevelletters zijn in verschillende soorten en vormen te bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van BOX letters, freesletters en LED frames. Wij zullen deze verschillende soorten gevelletters nader toelichten.

BOX letters

BOX letters worden op basis van uw ontwerp geproduceerd en gemonteerd. BOX letters worden ook wel doosletters genoemd en zijn leverbaar in vele maten en uitvoeringen. In vergelijking met freesletters en gevelborden valt u met BOX letters het meeste op. De BOX letters worden met hoogwaardige LED verlichting geleverd.

Freesletters

Freesletters zijn een relatieve goedkope manier om goed op te vallen en dat op professionele wijze. U kunt de freesletters in diverse kleuren bestellen. De freesletters worden met de laser uitgefreesd of gesneden en vervolgens op de buitengevel, maar ook inpandig, geplaatst.

LED frames

Voor grotere reclameletters kunt u voor de LED frames kiezen. LED frames worden veel gebruikt in bijvoorbeeld de retail en op kantoren en scholen. Dankzij de LED verlichting vallen de letters goed op. Ook is het mogelijk om het licht te dimmen via een handige dimmer.

Meer weten over gevelletters?

De gevelletters kunnen in diverse kleuren worden besteld. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren letters te combineren. Heeft u nog vragen over BOX letters, freesletters, LED frames of over gevelletters in het algemeen? Laat dan uw vragen achter op deze website, wij zullen u zo snel mogelijk helpen.