Energiezuinige horeca-apparatuur

Energiezuinige horeca-apparatuur

Kies ook voor een energiezuinige koelcel

Als u actief ben tin de horeca heeft u veel producten die u dagvers aan uw klanten wilt aanbieden. Dat vergt naast een goede inkoop en gedegen warenkennis ook voor goede en energiezuinige horeca-apparatuur om die ambitie waar te maken. In dit blog vertellen we u het nut en de noodzaak van energiezuinige horeca-apparatuur en waar u die het beste kunt aanschaffen.

Een energiezuinige horeca-apparatuur laten plaatsen

Als u een horeca-etablissement heeft, is goede koelapparatuur onmisbaar. U moet uw producten verse kunnen blijven aanbieden en u moet er uw boterham mee verdienen. Dat gaat alleen maar goed als die apparatuur ook van goede kwaliteit is en als uw geld niet direct naar buiten vliegt, zodra de koelceldeuren op en gaan, omdat het energieverbruik dan torenhoog wordt. En in de horeca staan die deuren nogal eens stoppen. U moet er voortdurend in en uit zijn om een etenswaren uit te halen en in te stoppen. Wanneer u hierop kunt besparen, is dat natuurlijk prettig. Daarom is het verstandig om energiezuinige horeca-apparatuur te laten plaatsen.

Maatwerk

Wanneer u kiest voor een maatwerk koelcel heeft u altijd de juiste grootte. Wanneer u een standaard koelcel koopt, kan het zijn dat hij eigenlijk iets groter is dan dat u nodig heeft. Koelen kost dan meer energie, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Bovendien is een maatwerk koelcel verstandig omdat u voor de meest energiezuinige opties kunt kiezen wat betreft deuren, wanden, enzovoorts.

Energiezuinige koelmotor

Met een passende een energiezuinige koelmotor voor uw energiezuinige horeca-apparatuur zorgt u automatisch voor een zuinige koelcel. Dit betekent een minder grote ruimte die gekoeld moet worden, en dus ook minder energieverbruik. Bovendien is het verstandig om te kiezen voor een koelsysteem met minder milieubelastende koelmiddelen.

Meer blogs over horeca lezen? Dan doet u hier.