Pvc-vloer voor nieuwbouw

Pvc-vloer voor nieuwbouw

Vele soorten pvc-vloeren voor u

Pvc-vloeren zijn de ideale vloerbedekking voor uw nieuwe huis. Ze gaan langer mee dan hout of tegels, wat betekent dat u zich niet zo vaak zorgen hoeft te maken over het vervangen ervan! Als stijl het belangrijkst is, dan is er geen beter materiaal in de aanbieding. Pvc heeft het allemaal, met gestroomlijnde ontwerpen die er zowel robuust als rustiek uit kunnen zien. Hieronder leest u er meer over.

Soorten pvc-vloeren

Welke soort pvc-vloer heeft uw voorkeur. Ruim genomen kunt u kiezen voor 3 soorten pvc-vloeren. Maar binnen die soorten is er veel ruimte voor het kiezen van dessins die daar een afgeleide van zijn. We onderscheiden de volgende soorten:

  • Visgraat pvc-vloer
  • Houtlook vloer
  • Betonlook pvc-vloer

Visgraat pvc-vloer

De visgraatvloer is een mooie maar dure houtsoort. Gelukkig maakt PVC het veel betaalbaarder en toegankelijker voor iedereen! Het kleine formaat betekent dat u speels kunt zijn met uw ontwerpkeuzes, terwijl u toch een elegante uitstraling in huis houdt.

Houtlook

Houtlook pvc-vloeren zijn in diverse stijlen en met zeer realistische prints verkrijgbaar. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, ze zien er allemaal natuurlijk uit, maar dan wel met alle gemakken en voordelen van pvc.

Betonlook pvc

Met een betonlook pvc-vloer geeft u uw woning een zeer strakke, robuuste look. Deze industriƫle stijl is stoer en combineert goed met hout staal en beton. Een pvc-tegel in betonlook past daar dan ook perfect bij. Deze heeft veel stijl en klasse en u kunt er alle kanten mee op.

Uw trap bekleden met pvc

Als u denkt dat pvc niet op de trap kan, dan heeft u het mis. Omdat pvc zo veelzijdig is en een zeer lange levensduur heeft, is het perfect materiaal om ook uw trap mee te bekleden Dat is dan ook de reden waarom steeds meer mensen kiezen voor een trap met stijlvolle pvc-trapbekleding door een pvc-vloer in nieuwbouw te plaatsen.

Wilt u meer weten over pvc-vloeren en pvc-trapbekleding? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.