Wat te doen als u uw eigen huis niet meer in kunt?

Wat te doen als u uw eigen huis niet meer in kunt?

Als de sleutel in het slot afbreekt

U komt thuis van een gezellige avond, maar uw sleutel breekt af in het slot. Ai! Niet naar binnen kunnen in uw eigen huis is vreselijk. En dan hebben we nog niet eens meegenomen dat het buiten wel eens heel koud, guur en regenachtig kan zijn.. Lees in dit blog de oplossing: bel direct een slotenmaker!

Zo komt u in contact met een goede slotenmaker

Het afbreken van een sleutel gebeurt altijd ongewenst en op een moment dat het net niet uitkomt. U heeft dan waarschijnlijk geen tijd en zin om lang te gaan zoeken naar een geschikte slotenmaker die u direct kan helpen! Wij raden u daarom aan: zet nu alvast een (spoed)telefoonnummer van een lokale slotenmaker in uw telefoon. Mocht het dan een keer gebeuren dat u uw huis niet meer in kunt, dan heeft u het juiste nummer direct paraat. Dat scheelt weer wat zoekwerk en wachttijd! Maar hoe vindt u nou een geschikte slotenmaker die u op wilt slaan in de contactenlijst van uw telefoon?

Hier voldoet een goede slotenmaker aan

Een goede slotenmaker is aan een aantal zaken te herkennen. Wij hebben ze voor uw gemak even opgesomd. Een goede slotenmaker:

  • Werkt enkel met de nieuwste sloten
  • Biedt een gratis veiligheidscheck aan
  • Geeft kosteloos advies over inbraakbeveiliging
  • Staat 24/7 voor u klaar en is binnen 30 minuten ter plaatse
  • Monteert sloten die het PolitieKeurmerk Veilig Wonen dragen

Kortom, ga op zoek naar een slotenmaker die aan bovenstaande punten voldoet. Heeft u zo’n specialist gevonden? Sla het nummer ervan dan direct op in uw mobiel. Breekt uw sleutel dan een keer af in het slot? Of is er bij u ingebroken? Dan hoeft u niet meer te zoeken naar een goede slotenmaker, maar kunt u direct de hulp inschakelen van een professionele vakman.

Ga direct op zoek naar een slotenmaker

Wilt u de situatie niet meemaken dat u uw huis niet meer in kunt en dan ook nog eens moet gaan zoeken naar een geschikte slotenmaker? Terwijl u misschien niet eens meer voldoende data in uw telefoon heeft om op internet naar een slotenspecialist te zoeken? Voorkom dan al die stress door nu meteen op zoek te gaan naar de juiste slotenspecialist. Hanteer bovenstaande en u komt gegarandeerd bij een vakkundige slotenmaker uit!