De camper is populair

De camper is populair

In Nederland wordt de camper steeds populairder terwijl de populariteit van de caravan daalt. Bij mensen van boven de vijftig is de camper voornamelijk populair. Vele mensen vinden de vrijheid die een camper biedt zeer belangrijk. Ook geven zij aan dat zij het gevoel hebben, hun eigen huis bij zich te hebben wanneer zij reizen met een camper. Je hebt bijvoorbeeld het voordeel van een eigen douche en toilet.

Verschillende camperverhuurders bevestigen de trend

Veel bedrijven die campers verhuren merken een stijging in het verhuren van campers. Zo ook bij Oké camperverhuur. De verhuur heeft de laatste maanden gezorgd voor een topdrukte. En eigenlijk wordt deze stijging alsmaar groter. Voor vele mensen is de luxe en het vrijheidsgevoel een belangrijke reden om zich te verplaatsen in een camper. Op campings staan dan ook steeds meer campers in plaats van caravans. Ook wordt deze trend zichtbaar op de snelwegen.

Een camper kopen is duur

Wilt u ook meegaan in de trend van de campers? Dan kunt u kiezen tussen een camper huren of kopen. Wanneer u ervoor kiest om een camper te kopen is dit een dure investering, zeker als u deze maar 3 weken per jaar gebruikt. Maar het is niet alleen de aanschaf die geld kost. U dient namelijk ook de verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud te betalen. De meesten kiezen er dan ook voor om een camper te huren.

Huur een camper

Als u maar één keer per jaar gebruik maakt van een camper, bijvoorbeeld voor drie weken. Dan is het een betere optie om te kiezen voor huren. Zo kan u toch genieten van de voordelen van een camper zonder hiervoor een grote investering voor te doen. Ook hebben niet alle mensen de ruimte om een camper te stallen. Hier zitten dus dan ook nog extra kosten aan verbonden voor mensen die een camper kopen. Wilt u dan toch genieten van de voordelen van een camper zonder teveel te betalen? Kies er dan voor om een camper te huren!