Een virtual office en telefoonservice

Een virtual office en telefoonservice

De mogelijkheid van een telefoonservice

Voor veel ondernemers is het een uitkomst om gebruik te maken van een virtual office. Zo kunt u de hoge kosten van een pand huren beperken en toch een zakelijk adres hebben. Maar als u nog minder kosten wilt kunt u ook gebruik maken van een telefoonservice. Dit is zeker fijn als u niet genoeg werk heeft om een vaste kracht aan te nemen als telefoniste. Voor startende ondernemers die nog weinig inkomsten hebben is dit dan ook een ideale oplossing. Zo kunt u zich als ondernemer richten op waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Een centraal aanspreekpunt

Zijn er klanten die naar uw bedrijf bellen met vragen? Maar gebeurt dit niet frequent genoeg om een vaste medewerker hiervoor aan te nemen? Dan kunt u bij het huren van een virtual office ook gebruik maken van een centraal aanspreekpunt. Het bedrijf dat een virtual office aanbiedt, kan namelijk ook uw telefoontjes aannemen. Zo gaat er geen bericht of kans verloren tegen minimale kosten. Ook scheelt het een besparing op uw kostbare tijd doordat u geen standaard vragen meer hoeft te beantwoorden. Hierdoor krijgt u meer tijd voor het daadwerkelijke ondernemen.

U kunt zich richten op uw core business

Doordat u bepaalde werkzaamheden uitbesteedt, zoals het beantwoorden van uw binnenkomende telefoontjes, kunt u zich als ondernemer richten op uw kernactiviteiten en zakelijke kansen. Zo worden uw bedrijfsprocessen niet verstoord en worden de kosten die u kwijt bent aan het beantwoorden van telefoontjes inzichtelijk gemaakt. Zo bespaart u niet alleen door het afnemen van een virtual office maar hoeft u ook geen investering te doen qua telefonie. Nog een voordeel is dat u dit door een bedrijf laat doen dat hierin gespecialiseerd is. Zo krijgt u een beter klantcontact en natuurlijk meer en tevreden klanten.

Voordelige tarieven

Wist u dat, als u gebruik maakt van een telefoonservice, u maar een fractie betaalt van het aannemen van een eigen telefoniste? Zo ziet u dat er vele voordelen verbonden zijn aan het gebruik maken van een telefoonservice. Oriënteer u eens rustig of dit in uw situatie ook de ideale oplossing is. Ook is er een ruime keuze qua aanbieders van deze dienst. Vergelijk dus op uw gemak eens de verschillende aanbieders hiervan, zodat u de beste keuze kunt maken in een aanbieder.