Vind uw gellak set in een salon bij u in de buurt

Vind uw gellak set in een salon bij u in de buurt

Een gellak set wordt steeds populairder

Bent u al bekend met gellak nagels? Gellak is een speciale nagellak die je onder een LED-lamp droogt. Zo brengt u snel de verschillende laagjes aan. Het voordeel van een gellak set is dat deze tot wel twee weken lang mooi blijft. U hoeft uw nagels dus niet om de dag bij te werken. Vanwege deze voordelen wordt gellak steeds populairder. Ook steeds meer nagelsalons werken met gellak. Wilt u weten bij welke salon in de buurt alles in huis heeft voor een set gellak nagels? Lees dan snel verder.

Gellak nagels zetten in uw nagelsalon

Veel nagelsalons werken inmiddels met gellak nagels. Net als bij andere soorten nagels, bereidt de nagelstyliste de nagels eerst voor. Daarna brengt ze een basislaag aan. U legt uw vingers onder de LED-lamp, zodat de laag kan drogen. Vervolgens krijgen uw nagels een mooi kleurtje. Het is eenvoudig om per nagel meerdere kleuren te gebruiken, door uw nagels na elke kleur 60 seconden onder de lamp te houden. Ten slotte legt u uw nagels na de topcoat nog een keer onder de speciale lamp. De lak is droog, de nagels zijn hard en de set blijft twee weken lang goed zitten.

Starterspakket aanschaffen bij uw nagelsalon

Verzorgt u graag uw nagels? En wilt u zelf aan de slag met gellak nagels? Veel nagelsalons op locaties door heel Nederland verkopen ook starterspakketten. Hiermee maakt u zelf de prachtigste creaties. En u verwijdert de nagels makkelijk weer wanneer het tijd is voor een nieuw kleurtje.

De voordelen van gellak nagels op een rijtje

Overweegt u ook gellak nagels? Hieronder vindt u de voordelen nog eens op een rij:

  • De lak blijft tot wel twee weken zitten
  • De natuurlijke flexibiliteit van de nagels blijft behouden
  • De lak zorgt niet voor verdikking van de nagel
  • Gellak is veel steviger dan normaal nagellak
  • De lak is gemakkelijk te verwijderen

Een gellak set bij u in de buurt

Door heel Nederland vindt u nagelstudio’s die gellac sets zetten en pakketten verkopen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via dit contactformulier.