Laserbehandeling: wat is dat eigenlijk?

Laserbehandeling: wat is dat eigenlijk?

De ene behandeling is de andere niet

Veel huidklinieken bieden laserbehandelingen aan. Maar de ene laserbehandeling is de andere natuurlijk niet. Een laserbehandeling kan zijn: permanente ontharing, huidverstrakking en huidversteviging, verwijderen van permanente make-up of tatoeages, verwijderen van bloedvaten of andere onvolkomenheden op je huid. Ben jij geïnteresseerd in een laserbehandeling voor jezelf of iemand die je kent? Lees meer over laserbehandelingen in dit artikel!

Definitieve ontharing met laserbehandeling

Permanente laserontharing is dé oplossing voor overtollige en ongewenste haargroei. Overmatige haargroei kan erg vervelend zijn, vooral in gebieden waar de haren goed zichtbaar zijn, zoals het gezicht, armen en benen. Een laserbehandeling is de oplossing voor deze ongewenste haargroei. Het werkt snel, maar is ook zeer effectief. Met slechts een paar behandelingen ben je op een verantwoorde en pijnloze manier haarvrij.

Voordelen definitief ontharen

Laserbehandelingen worden voornamelijk gedaan voor permanente ontharing. Permanente ontharing middels een laser is de beste manier om voorgoed van die vervelende haartjes af te komen. Door definitief te ontharen met een laserbehandeling:

  • ben je voor altijd van ongewenste haargroei af
  • heb je nooit meer last van stoppels
  • krijg je geen scheerirritaties
  • krijgen ontstekingen geen kans
  • heb je eindelijk een gladde en egale huid

Resultaten verschillen

Het resultaat van een laserbehandeling is voor iedere klant anders. Sommigen ervaren zeer snel resultaat, terwijl anderen iets meer behandelingen nodig hebben. De meeste klanten die een laserbehandeling hebben ondergaan zeggen dat het pijnloos is, maar die ervaring hangt ook af van het individu.

Laserbehandeling alleen door professionals

Welke laserbehandeling je ook wilt boeken, het is belangrijk om te informeren naar de expertise van de behandelaar. Het is van het grootste belang dat laserbehandelingen worden uitgevoerd door goed opgeleide huidtherapeuten en specialisten. Onjuiste toepassing kan leiden tot ernstige complicaties met blijvende gevolgen. Wil je zeker weten dat je een goede laserbehandeling boekt? Neem contact met ons op voor de beste tips!